Tel: 040-2125333Email: info@fysiotherapieheezerweg.nl

HIIT Training

Harmonie tussen lichaam en geest

HIIT Training

High Intensity Interval Training of te wel hoge intensiteit interval training is een training strategie waarbij de prestaties verbeterd worden door middel van een relatief korte trainingssessie. Ondanks dat er gebruik gemaakt wordt van een relatief korte cardiovasculaire training, heeft HIIT een zeer positieve invloed op de conditie en de vetverbranding.

De training:
De training duurt ongeveer 30 minuten en bestaat uit 2 rondes van ieder 10 oefeningen. Tussen de rondes zit er een korte pauze.
De oefeningen zijn gebaseerd op kracht en uithoudingsvermogen waarbij elke oefening 1 minuut duurt. Hierdoor kunt u zelf goed uw eigen tempo bepalen. De training start met een gezamenlijke warming up en eindigt met een cooling down. Elke maand worden de oefeningen veranderd waardoor de training leuk en uitdagend blijft.

Voor iedereen die niet bang is voor een uitdaging, voor spierpijn en die het leuk vindt om zijn/haar sportieve grenzen te verleggen.

Wanneer u vragen hierover heeft kunt u contact met ons opnemen.

in onze praktijk aan de Heezerweg 307.


1 gratis proefles
€ 5,- per les

Tijden Praktijk

Dinsdag – 20:30 tot 21:00

Interesse?

Om onze praktijk te leren kennen kunt u één gratis proefles volgen. Hierdoor kunt u kennis maken met ons personeel en kijken of medische fitness iets voor u is.

Bel 040-2125333 | Of vul het formulier in

    Onze fysiotherapeut

    Die u begeleid

    Deborah van Os

    deborah@fysiotherapieheezerweg.nl