Tel: 040-2125333Email: info@fysiotherapieheezerweg.nl

Aanmelding en behandeling

Om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen op tel: 040-2125333 of persoonlijk langskomen.

Voor uw afspraak bij uw therapeut brengt u het volgende mee;

  • identiteitsbewijs
  • verzekeringspasje
  • verwijzing (indien van toepassing)
  • eventuele relevante aanvullende medische gegevens.
  • handdoek

Na binnenkomst kunt u direct plaatsnemen in de wachtruimte. Uw therapeut komt u daar halen voor uw afspraak. Tijdens uw eerste afspraak, die ongeveer een half uur duurt, wordt een zo volledig mogelijk beeld gevormd van uw klachten door middel van een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Op basis van de bevindingen uit het vraaggesprek en het onderzoek wordt er met u een behandelplan opgesteld.

Bij ons in de praktijk streven we naar een actieve aanpak waarbij u voornamelijk zelf aan de slag gaat met uw gezondheid. Wij zullen u hierbij alle begeleiding geven die nodig is en beschikken over een ruime oefenzaal die optimaal voorzien is van allerlei apparatuur ten behoeve van uw herstel en gezondheid.

Aan het eind van de behandelreeks wordt met u het resultaat geëvalueerd, en wordt een eindverslag gemaakt. Mer uw toestemming wordt dit verslag naar de verwijzend arts gestuurd.

Tegenwoordig  heeft u meestal geen verwijsbriefje meer nodig voor de fysiotherapeut. Hierdoor is het dus mogelijk dat u zonder tussenkomst van een huisarts of specialist bij ons terecht kunt. Wanneer u zonder verwijzing komt, dan voeren wij eerst een screening uit. Deze screening bestaat uit een aantal vragen en eventueel een kort onderzoek om te bekijken of u bij ons aan het juiste adres bent. Als dit niet het geval is zullen wij u adviseren alsnog naar uw huisarts te gaan. De huisarts blijft een centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. In overleg met u zullen wij de huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

Wanneer u verlaat of verhinderd bent stellen we het zeer op prijs dat u dat zo spoedig mogelijk meldt. Wanneer u minder dan 24 uur van tevoren afmeldt heeft Fysiotherapie Heezerweg het recht de kosten bij u persoonlijk in rekening te brengen.

Wilt u zich laten behandelen?

Bel 040-2125333 of vul ons contactformulier in