Tel: 040-2125333Email: info@fysiotherapieheezerweg.nl

Psychosomatische fysiotherapie

Door ervaren specialisten

Psychosomatische fysiotherapie

De psychosomatisch werkend fysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van spannings –en stressgerelateerde klachten, onverklaarde pijn en vermoeidheid.

Het aangrijpingspunt is vaak de lichamelijke klachten die men ervaart en die niet veroorzaakt worden door een lichamelijk probleem, maar door psychische overbelasting.

De balans tussen lichamelijke en psychische belasting is verstoord en daardoor ontstaan lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, nek-en rugpijn, onverklaarde spier-en gewrichtspijn, druk op de borst, hartkloppingen, benauwdheid etc, vergezeld gaand van een gevoel van onbehagen, gejaagdheid, prikkelbaarheid, problemen met slapen, concentratieproblemen en piekeren.

De psychosomatische werkend fysiotherapeut kan u helpen inzicht te krijgen in het ontstaan van uw klachten en de factoren die uw klachten in stand houden leren beïnvloeden.

Doel kan o.a. zijn, leren ontspannen, verbeteren van adempatroon,  vergroten van het lichaamsbewustzijn, verhogen van de belastbaarheid.

Meer informatie kunt u vinden op www.psychosomatischefysiotherapie.nl

Kennismaken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken uw klachten en stellen in gezamenlijk overleg een behandelplan op maat voor u op.

Bel 040-2125333 | Of vul het formulier in

    Onze Psychosomatisch fysiotherapeut

    Voor spanning en stress

    Agnes Muskens

    agnes@fysiotherapieheezerweg.nl