Tel: 040-2125333Email: info@fysiotherapieheezerweg.nl

Geriatrie fysiotherapie

Door ervaren specialisten

Geriatrie fysiotherapie

De geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en cliënten/patiënten met een hoge (biologische) leeftijd die te maken hebben met complexe gezondheidsproblematiek. Bijvoorbeeld door de gevolgen van  een beroerte, de ziekte van Parkinson, hartfalen, COPD, osteoporose, een gebroken heup, etc.

Tot ons werk behoort ook het adviseren en begeleiden van gezinsleden en eventuele mantelzorgers over  het ziektebeeld, de prognose, de behandeling, transfers, dagelijkse handelingen en hulpmiddelen.

De geriatrie fysiotherapeut heeft na de basisopleiding fysiotherapie en post hbo- of masteropleiding geriatriefysiotherapie gevolgd. De kwaliteit wordt gewaarborgd door registratie in het Centraal Kwaliteits Register (CKR) geriatriefysiotherapie. Geregistreerde geriatriefysiotherapeuten houden hun kennis en vaardigheden actueel door het volgen van congressen, scholing en gestructureerd intercollegiaal overleg.

www.geriatrienetwerkeindhoven.nl

Kennismaken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken uw klachten en stellen in gezamenlijk overleg een behandelplan op maat voor u op.

Bel 040-2125333 | Of vul het formulier in

  Onze Geriatrietherapeuten

  Zorg voor kwetsbare ouderen

  Deborah van Os

  deborah@fysiotherapieheezerweg.nl

  Aafke Laeven

  aafke@fysiotherapieheezerweg.nl