Tel: 040-2125333Email: info@fysiotherapieheezerweg.nl

ClaudicatioNet

Door ervaren specialisten

ClaudicatioNet

ClaudicatioNet is een samenwerkingsverband tussen vaatchirurgen, huisartsen en fysiotherapeuten met als doel het leveren van hoogwaardige zorg aan patiënten met etalagebenen ofwel claudicatio intermittens.

Je spreekt van etalagebenen als mensen tijdens het lopen pijn krijgen in de benen en deze pijn weer weg gaat als je even blijft staan (alsof je blijft staan om in een etalage te kijken). Deze klachten worden veroorzaakt door een vernauwing in de slagaders van de benen.

De minst ingrijpende en eerstekeusbehandeling is looptherapie waarbij u begeleid wordt door een speciaal daarvoor geschoolde fysiotherapeut. Het is belangrijk om te leren door de pijn heen te lopen. We doen dit op een loopband met een toenemende helling en bekijken of er nog andere factoren zijn die ‘vrij’lopen belemmeren. Het uiteindelijke doel is om de pijnvrije loopafstand te vergroten.

Meer informatie op www.claudicationet.nl

Kennismaken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken uw klachten en stellen in gezamenlijk overleg een behandelplan op maat voor u op.

Bel 040-2125333 | Of vul het formulier in

    Onze Claudicatio therapeut

    Behandeling van etalagebenen

    Agnes Muskens

    agnes@fysiotherapieheezerweg.nl